TOP

TOP

By topportali

Id: 1548318565260281

TOP may refer to: Wikipedia

Ky është një portal investigativ, që do të trajtojë fenomenet negative të vendeve tona, pa lënë menjanë problemet dhe shqetesimet reale të qytetarëve.

Ky është një portal investigativ, që do të trajtojë fenomenet negative të vendeve tona, pa lënë menjanë problemet dhe shqetesimet reale të qytetarëve.

  • Website: http://www.topportali.com
  • Link: https://www.facebook.com/topportali/
  • Fan count: 23304 likes

Location

  • City: Skopje
  • Street: Ulica Goce Delchev
  • Zip: 1000
  • Country: Macedonia